top of page

Splošni pogoji

Splošni pogoji spletne strani so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov. Zakon ureja pravice in obveznosti potrošnikov ter ponudnika.    

Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:

  1. identiteto podjetja (ime in sedež podjetja),

  2. kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon),

  3. bistvene značilnosti blaga oziroma storitev (vključno s poprodajnimi storitvami in garancijami),

  4. dostopnost artiklov (vsak artikel ali storitev, ki je v ponudbi na spletnem mestu, naj bi bil dostopen v razumljivem roku),

  5. pogoje dostave artiklov ali izvršitve storitve (način, kraj in rok dostave),

  6. vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano, ali že vsebujejo davke in stroške prevoza,

  7. način plačila in dostave,

  8. časovno veljavnost ponudbe,

  9. rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe in pogojih za odstop,

  10. pojasnilo postopka ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi.

CENE IZDELKOV

Vse cene so v €. DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena Zakona o davku na dodano vrednost. Cene ob izdelkih v galeriji so informativne. Če je izdelek narejen po naročilu, potrošnik točno ceno izve, pred zaključkom naročila izdelka, potem ko se ponudnik in potrošnik dogovorita o naročilu. Cena izdelka se lahko spremeni spremeni glede na dodaten čas dela in porabljen material ter zahtevnosti izdelave.

Cene izdelka, ki je na voljo takoj,  je navedena ob izdelku in velja v trenutku oddaje naročila in nima v naprej določene veljavnosti. Cene ne vključejejo poštnine.

 

KAKO NAROČIŠ in KDAJ DOBIŠ?

Naročilo izdelka se odda na mail milla.unikatnica@my.com ali preko facebook strani.

Večina izdelkov je narejenih po naročilu.

Izdelek na zalogi potrošnik prejme v 1-3 delovnih dneh po prejetem plačilu. Za izdelek po naročilu običajno potrebujem od 14-21 dni za izdelavo. V kolikor željenega materiala nimam na zalogi se lahko rok izdelave podaljša tudi za več kot 30 dni.

 

IZ ČESA SO IZDELKI ŠIVANI?

Lastnosti blaga so navedene slikah izdelkov - v kolikor se zgodi, da kje niso napisane, jih pošljem po povpraševanju.

Galerija služi za vzorec izdelkov za naročilo. Izdelki so večinoma izdelani po naročilu, obenem pa to pomeni, da je večina izdelkov unikatov, saj stremim k temu, da se ne ponavljam.

GDPR, ZVOP-1

Dovoljujete, da vaše osebne podatke (ime in priimek, naslov bivališča in dostave, elektronski naslov in telefonsko številko), hranim in uporabljam za spremljanje poslovanja in dostavo naročenih artiklov. Dovoljujete, da prodajalec navedene podatke posreduje prevozniku in da jih hrani v bazi podatkov do vaše pisne zahteve po izbrisu. 
Zavezujem se, da vaše podatke uporabljam zgolj za lastno uporabo!

bottom of page